מגדל חברה לביטוח בע"מ נ' חן חסון ליסינג בע"מ

: | גרסת הדפסה
ת"ת
בית משפט השלום תל אביב - יפו
30934-10-10
22.11.2010
בפני :
אבי כהן

- נגד -
:
חן חסון ליסינג בע"מ
:
מגדל חברה לביטוח בע"מ
החלטה,החלטה

החלטה

אני דוחה את ההתנגדות לשאלה.

לא היה מקום להתנגד לשאלה.

טענת ההגנה במסמכי ובתצהיר ההתנגדות מנוסחת באופן גורף כך שעל פי הטענה אין כל חוב, ולכן בהחלט לגיטימי מצד המשיבה לברר עם המצהיר כיצד מתיישבת טענה גורפת זו אם התאריכים שננקבו בשאלה שמהם עולה שטענת הפרעון הגורפת לא מתיישבת לכאורה עם העובדות.

אתחשב בהוצאות החלטתי זו בהחלטה הסופית.

ניתנה והודעה היום ט"ו כסלו תשע"א, 22/11/2010 במעמד הנוכחים.

אבי כהן, רשם

החלטה

הצדדים התייצבו היום בפני לדיון בהתנגדות לביצוע תביעה על סכום קצוב (תביעה על סך 14,208 ₪) בתיק הוצאה לפועל 0160465107.

ההתנגדות נתמכה בתצהירו של מר חיים חסון מנהל המבקשת אך בהסכמת הצדדים הוחלף למעשה המצהיר הנ"ל במר בועז גולדנברג, קצין הרכב של המבקשת, כך שיש לראות את התצהיר הסרוק בתיק כתצהירו של מר בועז גולדנברג.

מר גולדנברג נחקר על תצהירו.

לאחר החקירה ובשים לב לנסיבות התיק המלצתי לב"כ המשיבה להסכים להתנגדות תוך קביעה שהסכום שהופקד בתיק יוותר מופקד בו, ובהגינותו הוא הסכים לבקשה.

אני מקבל איפוא את ההתנגדות.

המזכירות תפתח תיק אזרחי בסדר דין מהיר.

הבקשה לביצוע תביעה תחשב ככתב תביעה ואילו התצהיר (של מר בועז גולדנברג) ייחשב ככתב הגנה.

בתוך 30 יום מהיום יגישו הצדדים לתיק והאחד לשני רשימת מסמכים רלוונטים ובתוך 45 יום מהיום יגישו הצדדים והאחד לשני תצהירי עדות ויתמכו אותם במסמכים רלוונטים.

המזכירות תקבע ישיבה מקדמית בפני שופט.

הסך של 2000 ₪ שהופקד על ידי המבקשת לצורך עיכוב הליכים יוותר מעוכב בתיק בית המשפט וגורלו יקבע על ידי בית המשפט בהתאם לתוצאות התביעה שתתברר.

מוצע לצדדים לבוא בדברים ולנסות להתפשר כדי לייתר הצורך בהכרעה שיפוטית במחלוקות שנפלו ביניהם שעשויות להיות כרוכות בקביעת ממצאים לגבי מהימנות של העדים הנוגעים בדבר.

ניתנה והודעה היום ט"ו כסלו תשע"א, 22/11/2010 במעמד הנוכחים.

אבי כהן, רשם

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>